Antalet VPN-användare ökar för varje dag. Eftersom fler och fler människor använder Internet för sina dagliga behov och det finns så mycket personlig och känslig information i omlopp, har människor tagit till VPN-skydd. Även om det är självklart viktigt att använda en VPN i dagens värld, är det viktigt att fatta rätt beslut när det gäller att välja en VPN. Ökningen i ett antal VPN-användare har resulterat i en motsvarande ökning av antalet VPN-tjänster. Du är i princip bortskämd för val nu. Det är viktigt att du väljer rätt VPN för ditt behov, men att välja blir svårt. Vi hjälper dig med det beslutet https://vpns.se/basta-vpn-tjansten/.

Varför VPN är så populära

1. De ger online-integritet

VPN har funnits i ungefär två decennier, men har bara plockat upp global popularitet med vardagliga användare under de senaste åren. Detta är i någon liten del på grund av de ansträngningar som myndigheter som NSA och GHCQ att aktivt spionera på sina medborgare. När Edward Snowden publiciserade NSA: s Prism program, fick alla en hård verklighet kontroll. Folk flockade sedan till VPN-leverantörer för att dölja sin online-aktivitet och återfå sin integritet online; Det är om de någonsin haft det i första hand här.

2. Hjälp med Streaming Online

Streamingtjänster etc. är alltid geografiskt begränsade, men VPN hjälper dig att häva blockeringen av tjänsterna var du än befinner dig. Med en ökning av Internet-användare, streamingtjänster som Netflix och enheter som Kodi är mer populära än någonsin. Med VPN kan du avblockera Netflix och alla andra streamingtjänster och dölja din aktivitet också. Detta är särskilt viktigt för Kodi-användare, som använder gratis streaming länkar ganska ofta.

3. Hjälp kringgå censur

Internet är begränsad över hela världen av någon anledning eller annan. Ett litet exempel är skolor och arbetsplatser som blockerar tillgången till underhållnings webbplatser och-tjänster. Ett större exempel är länder som Iran, Saudiarabien, UAE, Kina, etc. blockerar stora delar av Internet som Wikipedia, nyheter webbplatser, sociala medier, etc. Med VPN kan du övervinna dessa filter och surfa fritt på webben. Även många av dessa länder har förbjudit användningen av VPNs.

Hur man väljer den bästa VPN till iptv abonnemang